Skelbimo kategorija: Maistas, gėrimai

Braske. Liofilizuotos braškes

Braškėse yra kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, vario, mangano, jodo, tiamino, riboflavino, niacino, vitamino B6 ir C. vitaminas C padeda tinkamai funkcionuoti nervų sistemai ir tinkamai sureguliuoti kolageno įsisavinimą, sveikoms kraujagyslėms, dantenoms, odai, dantims ir kaulams. Padeda išlaikyti tinkamą imuninės sistemos veikimą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Galima naudoti visiems šiltiems ir šaltiems
Read More

Uogos. Liofilizuotos Uogos

Uogose yra vitamino C, kuris padeda palaikyti tinkamą energijos apykaitą. Vitaminas C padidina geležies absorbciją. Vitaminas C taip pat padeda atgaivinti sumažintą vitamino E kiekį ir padeda tinkamai veikti imuninę sistemą. Kalis padeda tinkamai funkcionuoti raumenims. Kalis padeda normaliam kraujo spaudimui. Galima naudoti visiems šiltiems ir šaltiems patiekalams. Liofilizuotų vaisių naudojimas kaip priedas: pusryčių košėms,
Read More

Vaisiai. Liofilizuoti Vaisiai

Džiovinimas šaltyje (LIOFILIZAVIMAS) – naujausias ir sveikiausias maisto konservavimo būdas! Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos ir vaisiai yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos
Read More